Kontakt os

Kontakt Bill Vernegren for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Bill Vernegren
20 13 87 89

bive@gls-a.dk

Kursus: “Ordrerne kommer selvfølgelig på dansk”

11 august 2021

Et dansk-kursus gavner både medarbejder, virksomhed og kunder.

 

– Ordrerne kommer selvfølgelig på dansk. Og kunderne skal jo have leveret den rigtige ordre, så der må ikke ske fejl, fortæller Mihaela, som har været hos Rosa Danica i seks år.

– Det betyder også meget for mit privatliv, at alle mine venner og veninder kan forstå mig, tilføjer Mihaela, der også har haft stor gavn af sine danskkundskaber i sit privatliv.

– Vi vil rigtig gerne have vores medarbejdere på danskkursus, så vi kan kommunikere internt på dansk, fortæller Rasmus Moth fra Rosa Danica.

Han tilføjer, at Mihaela er en rollemodel i virksomheden for dét at tage på danskkurser og dét at tale dansk.

– For os betyder det rigtig meget for det kollegiale og sociale liv her. Det betyder også rigtig meget i de arbejdssammenhænge, der nu er, eksempelvis i vores pakkeri. Der kommer ordrerne ud på dansk, og det er rigtig vigtigt, at man også kan forstå, hvad der står på de her ordresedler.

SE VIDEO

Hvis du gerne vil se nærmere på hvilke kurser, der bliver udbudt inden for dit område, kan du altid finde en oversigt på Find Kursus.