Kontakt os

Kontakt Bill Vernegren for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Bill Vernegren
20 13 87 89

bive@gls-a.dk

Kursus: “Det var jo ikke kun at sidde stille”

02 oktober 2019

Som gartneri kan der være behov for hele tiden at opgradere sine egne eller kollegaernes kompetencer. Især i takt med at omverdenen ændrer sig. Der kommer konstant nye krav fra omverdenen, og hos Fairytale Flowers følte de et behov for at tilpasse sig kravene.

 

For Fairytale Flowers var et kursus det, der skulle til, for bedre at kunne møde kunderne. Gennem Den Grønne Konsulenttjeneste tog 16 af gartneriets medarbejdere på kursus, hvor fokus blandt andet var på kommunikation. Udover at kurset var meget givende i forhold til viden, så fik Tanja Sørensen, der er afdelingsleder hos Fairytale Flowers, også et helt andet indtryk af, hvordan et kursus kan være.

– Min holdning har helt klart ændret sig. Det var ikke bare at sidde stille på kurset. Der var også gruppearbejde og alt muligt andet. Så jeg har fået et helt andet indtryk af at være på kursus, siger Tanja Sørensen

En anden deltager på kurset var Susanne Clausen, der er pakker hos Fairytale Flowers. For hende var der især én ting, da gjorde kurset spændende for hende.

– Det har været helt fantastisk. Det var læreren, der var det allerbedste. Hun fik os bare med hele tiden, siger Susanne Clausen.

 

Hvis du gerne vil se nærmere på hvilke kurser, der bliver udbudt inden for dit område, kan du altid finde en oversigt på Find Kursus.