Kontakt os

Kontakt Bill Vernegren for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Bill Vernegren
20 13 87 89

bive@gls-a.dk

Gartnerier og
Planteskolers
Lederuddannelse

Akademiuddannelse

Bliv en del af den nye generation, der kommer til at sætte kursen for branchens udvikling i fremtiden

Med Gartnerier og Planteskolers Lederuddannelse bliver du som medarbejder i gartneri, planteskole eller havecenter rustet med viden og værktøjer til en karriere i den grønne branche.

Akademiuddannelsen på i alt 60 ETCS point foregår i arbejdstiden og giver dig mulighed for at uddanne og udvikle dig i samarbejde med den virksomhed, du er ansat i. Gennem forløbet får du koblet teori med praksis og du etablerer et stærk branchenetværk med dine holdkammerater. Din nyerhvervede viden omsættes og bringes i spil i virksomheden i din hverdag, så teorien bliver brugbar og relevant med det samme.

Første GPL hold blev startet op i september 2022, andet hold i september 2023 og tredje hold er planlagt til start i september 2024  Ansøgningen er åben -så tilmeld dig hurtigst muligt.

Hent
uddannelses-
folder

DOWNLOAD FOLDER
Kontakt Bill Vernegren
for mere information
#1
Målgruppe
Uddannelsen er for dig, som er
nyuddannet gartner eller medarbejder med mindst to års erfaring i branchen.
#2
Udbytte
Med denne uddannelse er du klædt på til at deltage i og påvirke udviklingen. Både i den virksomhed du er ansat i, og i branchen som helhed. Uddannelsen er udarbejdet i samarbejde med branchen, så de kompetencer og den viden du opnår gennem uddannelsen er efterspurgte og værdifulde.
#3
Forløb
Forløbet bliver afholdt hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole; Seebladsgade 1, 5000 Odense C.
Undervisningen ligger som udgangspunkt i dagtimerne og er fordelt over flere perioder af året.