Kontakt os

Kontakt Bill Vernegren for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Bill Vernegren
20 13 87 89

bive@gls-a.dk

Hvem står bag?

Den Grønne Konsulenttjeneste er en gratis fælles tjeneste, som GLS-A, 3F, HK og Dansk Metal står bag.

 

De grønne erhverv udvikler sig hele tiden, og der opstår løbende nye krav til kompetencer. Efteruddannelser og kurser er derfor afgørende. Men hvordan finder man de relevante uddannelser og kurser?

GLS-A, 3F, HK og Dansk Metal har dannet Den Grønne Konsulenttjeneste, fordi vi gerne vil gøre det nemt at få overblik over, hvad der findes af relevante efteruddannelser og kurser inden for de grønne erhverv.

Ud over at give overblik, så du hurtigt kan vælge, står vi klar til at sparre med dig. Vi rådgiver også, når du skal planlægge forløb eller, hvis du har spørgsmål omkring finansiering, afvikling og gennemførsel af kurser eller efteruddannelse for alle medarbejdergrupper.

Kontakt Bill Vernegren, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne eller har ønsker til konkrete forløb.

Kompetencefonde

 

Kompetencefondene giver tilskud til uddannelse af alle medarbejdere, som er omfattet af en overenskomst mellem 3F, HK/Privat, Dansk Metal og GLS-A. Det er derudover muligt at få tilskud til medarbejdere, der er omfattet af en tiltrædelsesoverenskomst. Fondene giver støtte til uddannelser fra folkeskolens afgangsprøver til diplomgrader.

Få mere information om tilskud ved at vælge en af de to kompentencefonde herunder.