Kontakt os

Kontakt Lotte Julin Bock for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Lotte Julin Bock
8740 3412
ljb@gls-a.dk

Kursusudbyderne

Her finder du en oversigt over alle de kursusudbydere, der tilbyder relevante efteruddannelser og kurser inden for de grønne områder.

Tilbage til Kursusudbyderne

Learnmark kurser

Tilføj til kursuskatalog
Fjern fra kursuskatalog

Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser, 2 dage

Kurset oprettes efter ønske. Kontakt konsulent - se link. Deltageren kan forstå egen rolle i en forandringsproces og kan tage del i ændring af organisering og strukturering af arbejdsgange mv.
Læs mere
Dato endnu
ikke fastsat
LUK
Se flere kurser

Learnmark

Stadionsvej 2
8700 Horsens

Om os:

Learnmark Horsens udbyder AMU-kurser inden for byggeri - industri - transport og logistik - fødevarer - lean- medarbejderudvikling - administration - it - ledelse- Kursussekretærer og konsulenter er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette forløb for jer. Learnmark Horsens tilbyder Totalløsning. Det betyder at vi sørger for alt det administrative omkring tilmelding og hjemsøgning af godtgørelse til virksomhed og medarbejdere, uanset hvilken skole/ AMU-udbyder der afholder kurset. Det er gratis. Vi er til for at understøtte virksomheders og medarbejderes udvikling.