Kontakt os

Kontakt Lotte Julin Bock for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Lotte Julin Bock
8740 3412
ljb@gls-a.dk

Kursusudbyderne

Her finder du en oversigt over alle de kursusudbydere, der tilbyder relevante efteruddannelser og kurser inden for de grønne områder.

Tilbage til Kursusudbyderne

Lærdansk kurser

Tilføj til kursuskatalog
Fjern fra kursuskatalog

Dansk for internationale medarbejdere

Har du ikke har dansk som modersmål, og vil du gerne blive bedre til at tale, læse og skrive dansk? På kurserne arbejder vi med det dansk, du har brug for at lære. Kontakt Lærdansk og hør nærmere.
Læs mere
Dato endnu
ikke fastsat
LUK
Se flere kurser

Lærdansk

Borgergade 10
1300 København K

Om os:

Lærdansk er sprogcentre med danskundervisning for voksne udlændinge. Vores kursuskatalog rummer en stor variation af danskkurser for udenlandske medarbejdere, der ønsker at opkvalificere sig i dansk både mundtligt og skriftligt. Lærdansk har mange års erfaring i at tilrettelægge kvalificeret og erhvervsrettet danskundervisning til internationale medarbejdere. Vores danskundervisning tager udgangspunkt i kursisternes hverdag og sproglige behov uanset om kursisten er på begynderniveau eller blot trænger til at opkvalificere sit danske sprog. Vores kurser er derfor for alle medarbejdere uanset sprogniveau. Vi underviser enten på vores egne sprogcentre eller på virksomheden alt efter behov og aftale, og vi underviser på enten dag-, aften- eller lørdagshold. Kontakt os for en uforpligtende samtale om muligheder og ønsker, og vi sammensætter et kursus, der passer til jeres behov. Lærdansk står for papirarbejdet og sørger for, at der bliver søgt om Statens Voksenuddannelsesstøtte.