Kontakt os

Kontakt Bill Vernegren for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Bill Vernegren
20 13 87 89

bive@gls-a.dk

Projektledelse – en kompetence til at styrke kerneopgaverne

20 december 2019

På det grønne område er der ofte fokus på kompetenceudvikling på det faglige område, som omhandler virksomhedens kerneopgave. Men nogle gange, kan det være en god ide at opkvalificere andre kompetencer.

 

Den uundværlige stab af administrative medarbejdere kan nemlig også have brug for kompetenceudvikling inden for ledelse. Derfor har Den Grønne Konsulenttjeneste i samarbejde med Aarhus Erhvervsakademi udbudt akademifaget ”Projektledelse” i starten af den nye år.

Kurset udbydes specifikt til administrative medarbejdere fra Det Grønne område – både nuværende og kommende projektledere – og der er derfor rig mulighed for at erfaringsudveksle og skabe netværk med andre fra branchen. Om du sidder med salg, indkøb, produktion eller kommunikation – er ikke afgørende, her sætter vi fokus på processen og hvordan det kan hjælpe dig til at styrke overblik og effektivitet.

På kurset kan du blive klogere på, hvordan du kan arbejde mere effektivt og anderledes med nye rutiner og processer. Du tilegner dig den fornødne viden om, hvad der kræves for at agere som ambassadør for god holdning og adfærd. Du får forståelse for de vigtigste faser i et projekt: Opstart, planlægning, gennemførelse og evaluering. Du bliver bevidst om egne styrker og udviklingsområder som projektdeltager.

Kurset er er på akademiniveau og er ETCS pointgivende. Kurset støttes af kompetencefondsmidler, hvilket medfører at deltagergebyr og lønudgift refunderes efter fondens retningslinjer.

Læs mere om kurset her