Kontakt os

Kontakt Bill Vernegren for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Bill Vernegren
20 13 87 89

bive@gls-a.dk

Dansk-kursus styrker det sociale sammenhold i pakkeriet hos Aarstiderne

06 januar 2022

Et sprogkursus gavner virksomheden og har stor betydning for medarbejdernes sociale liv – både på arbejdspladsen og i privaten.

 

Hos Aarstidernes pakkeri er mange forskellige nationaliteter repræsenteret. Derfor har virksomheden valgt at gennemføre dansk-kurser på arbejdspladsen for at styrke sammenholdet og samarbejdet.

– At gå på dansk-kursus har hjulpet mig til at forstå, hvad mine kollegaer siger til mig. Og jeg kan svare tilbage til dem på dansk, fortæller pakkeriarbejder Remus.

Sprogkurset har gjort en forskel for medarbejderne på arbejdspladsen. Men det gør også en stor forskel i privatlivet.

– Jeg har en dansk kæreste. Og vi er tit sammen med hans familie – vi spiser sammen og vi hygger. Og det er dejligt at kunne snakke dansk med dem, fortæller pakkemedarbejder Laura, der vil anbefale alle sine kollegaer at tage imod tilbuddet om danskkurser.

– Det er vigtigt for medarbejderne at tage på sprogkursus, for at de kan have sociale sammenhold, skabe relationer på tværs af de forskellige nationaliteter, og lære hinanden bedre at kende, fortæller pakkerichef Djum, der opfordrer alle sine medarbejdere til at komme på sprogkursus.

Sprogkurser i virksomheden eller på en sprogskole kan tilrettelægges i arbejdstiden med fuld finansiering fra kompetencefonden. Den Grønne Konsulenttjeneste hjælper med processen fra start til slut.

Hvis du gerne vil se nærmere på hvilke kurser, der bliver udbudt inden for dit område, kan du altid finde en oversigt på Find Kursus.