Kontakt os

Kontakt Lotte Julin Bock for mere information om muligheden for kurser eller for en snak om efter- uddannelsesmuligheder i din virksomhed.

Lotte Julin Bock
8740 3412
ljb@gls-a.dk

Kursusudbyderne

Her finder du en oversigt over alle de kursusudbydere, der tilbyder relevante efteruddannelser og kurser inden for de grønne områder.

Tilbage til Kursusudbyderne

ZBC kurser

Se flere kurser

ZBC

C. A. Olesensvej 2
4200 Slagelse

Om os:

ZBC udbyder en meget bred vifte af kurser og efteruddannelse indenfor bl.a. det grønne område, det merkantile område og transport. Vi er en af Danmarks største kursusudbydere, og vi løfter hvert år tusindvis af kursister til et højere fagligt niveau. Udover de hundredevis af åbne kurser, som ZBC udbyder, har vi også mulighed for at skræddersy undervisningsforløb, så det passer præcis til din virksomhed. Vi tilbyder desuden opkvalificering i vores Digitale Læringscentre, der fungerer som åbent værksted, hvor det er muligt at komme på kursus, når det passer ind i virksomhedens ordrebog. Skal vi også hjælpe din virksomhed med opkvalificering via kurser eller efteruddannelse? Ring og lad os tale nærmere om, hvordan vi kan sammensætte et forløb, der passer perfekt til jer.